EuroDance School – un nou concept pe piața de business din România
Pentru a intra cu un concept nou pe piața de business din România îți trebuie o doză bună de curaj, o doza de pasiune, o doză de convingere și o oportunitate care să îți de elanul, încrederea și sprijinul de care ai nevoie la începutul unui drum nou.
O astfel de oportunitate o reprezintă pentru Ioana Pană câștigarea unuia dintre cele 10 premii în valoare de 9000 de lei acordate în cadrul competiției cu premii „Creștem afaceri pentru sate mai bogate – premii pentru cele mai competitive planuri de afaceri” derulată în cadrul proiectului „Antreprenoriatul rural – dezvoltarea sustenabila a comunitatii din regiunea Sud Muntenia”.
Este încă în anul doi de facultate însă, la cei 20 de ani pe care îi are, Ioana face deja pași siguri către deschiderea unei școli de dans care își propune îmbinarea perfomanțelor școlare cu cele fizice pentru o bună și armonioasă dezvoltare a copiilor și tinerilor.
Astfel, prin intermediul firmei create cu sprijinul Asociației Four Change (S.C. Paiona Center S.R.L.), Ioana pune bazele școlii de dans popular EuroDance School prin activitățile căreia va urmări dezvoltarea concomitentă pe plan fizic și psihic a copiilor și tinerilor care vor să. În acest sens, EuroDance School va oferi copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 3 și 16 cursuri de dans combinate cu lecții de cultură generală despre țările de proveniență a dansurilor practicate de aceștia.
Încrezătoare în cunoștințele dobândite prin intermediul cursurile de formare la care a participant în cadrul proiectului precum și în urma consultanței primite, Ioana este nerăbdătoare să pună în practică cunoștințele acumulate și îndrăznește să propună un nou concept de școală de dans pe piața serviciilor de acest tip din București.
Mai mult, în dezvoltarea propriei afaceri, Ioana are în vedere și asigurarea unei componente sociale prin intermediul căreia să ofere, o dată pe săptămână, cursuri gratuite copiilor cu dizabilități.
Îi dorim mult succes Ioanei și inspirația de face din EuroDance School un exemplu de business de succes!
***
Competiția cu premii „Creștem afaceri pentru sate mai bogate – premii pentru cele mai competitive planuri de afaceri” a fost derulată în cadrul proiectului „Antreprenoriatul rural – dezvoltarea sustenabila a comunitatii din regiunea Sud Muntenia” – proiect co-finanţat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni, Axa prioritara 5 “Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.2 “Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.
Proiectul este implementat de Fundaţia Estuar în parteneriat cu Asociaţia Four Change şi RD Global Project Consulting şi vizează îmbunătăţirea calităţii resurselor umane din zona rurală a regiunii Sud Muntenia în vederea creşterii accesului la ocupare în domenii non-agricole pentru 432 persoane din satele şi comunele judeţului Giurgiu.